Kisaweb | TalviRastit | Turku-Rastit | Firmarastit | Irma | ForumLogin


Calendar
<< Week 42 >>
Mon
Tue
Youth:Training:
SM-erikoispitkä yhteistreeni MSP:n kanssa
Resp: MH

Wed
Thu
Fri
Sat
Youth:Training:
Karttavaellus
Resp: HN

Sun
All:Competition:
SM-erikoispitkä

Click for more info

Powered byIlmailu-5-ottelusta kaksi MM-mitalia Laurille.

Turun Suunnistajien urheilija, ilmailu-5-ottelija Lauri Lappalainen teki Koreassa käytävissä Ilmailu-5 ottelussa uskomattoman nousun kolmen lajin jälkeen 16. sijalta ja nousi esterata- ja suunnistuskilpailujen onnistumisten myötä MM-hopealle.
Joukkue onnistui myös kokonaisuutena, saavuttaen joukkuekilpailun toisen sijan. Suomen ilmailu-5-ottelujoukkueeseen kuuluivat Lauri Lappalaisen lisäksi Mikko Honkasalo, Markku Vihersalo sekä Kari-Jussi Korhonen.


Ilmailu-5-ottelun lajit ovat ammunta, esteuinti, miekkailu, koripallo, esterata ja suunnistus. Lajin kokonaiskilpailussa otetaan huomioon viiden parhaan lajin pisteet.

Laurin suunnistus oli ratkaisevassa roolissa. Uudet lajikohtaiset "maailmanennätyspisteet" kirjataan nyt 1312 pistettä.
Tähän mennessä Suomen joukkueen mitalimäärä maailmankisoissa on seitsemän mitalia.


Read more »06.10.2015

Halikko-viestin ilmoittautuminen käynnissä

Juuri nyt on aika ilmoittautua Halikko-viestiin, joka juostaan Salon eteläpuolella 24.10. Tule mukaan kokemaan kotimaisen suunnistuskauden perinteinen päätös. Kisasta enemmän Angelniemen Ankkureiden kisasivulta. Ilmoita pikaisesti itsesi Irmaan tai maililla minulle.

Terveisin -upi -

Read more »


06.10.2015

Nuorison syyskauden päättäjäiset

Nuorison syyskauden päättäjäisiä vietettiin maanantai-iltana Pääskyvuoren koululla lamppuseikkailun merkeissä. Tunnelma oli iloinen ja jännitystäkin oli ilmassa, kun päättäjäiskerran suunnistusharjoitus tehtiin lamput päässä pimeässä metsässä.

Read more »


03.10.2015

Syksyn Nuoriso- ja Sprinttiviestit

Tämän syksyn Sprintti- ja Nuorisoviestit on jälleen kisattu todella kauniin syyssään vallitessa.
Kilpailun johtajan ominaisuudessa haluan kiittää kaikkia niitä seuramme jäseniä, jotka osallistuivat todella hienon viestisuunnistustapahtuman järjestelyissä.

Read more »


27.09.2015

SM-yö, KULTAA ja kaksi Pronssia

Nuorten mahtava vuosi 2015 sai jatkoa Lahdessa käydyissä yösuunnistuksen SM- kilpailuissa. Tällä kaudella jo kolmannen SM kultamitalinsa saavutti Enni Jalava. Vaikeassa ja fyysisesti vaativassa maastossa Ennin suoritus kuumanryhmän ensimmäisenä lähtijänä oli tuttua Enniä. Muille jätettiin jaettavaksi vain himmeämmät mitalit. Kahdesta pronssisesta mitalista vastasivat Alli Haavisto D16 ja Justus Vuori H16.

Read more »

News Archive »

Finnish valikot