Kisaweb | TalviRastit | Turku-Rastit | Firmarastit | Irma | ForumLogin


Calendar
<< Week 31 >>
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Alppila:Booking:
Timo Lehtonen kaikki tilat la puolesta päivästä - suunn ip. asti
Resp: uv

Sun
Alppila:Booking:
Timo Lehtonen ip. asti
Resp: u v


Powered byFin5 suunnistusviikko päätökseen kauniissa kesäsäässä

Keskikesän klassikko Fin5 kilpailtiin Liedon Parman ja Mynämäen suunnistajien järjestämänä Liedossa ja Mynämäellä Kalelan Hirvijärvellä. Enni Jalava ja Lilja Österman saavuttivat kokonaiskilpailun voitot omissa eliittisarjoissaan. Myös muita Turun Suunnistajien nuoria ja vanhoja urheilijoita löytyy tuloslistojen kärkisijoilta.

Fin5 aloitettiin poikkeuksellisesti sprintillä Liedon keskustasta. Hyvät ja haastavat radat saivat kiitosta ja monet tuntuu tykkäävän että sprint on vakiinnuttanut paikkansa rastiviikon ohjelmassa.
Eliittisarjoissa Tussin nuoret nappasivat sijoituksia kolmen joukkoon. Kaksoisvoitto sarjassa D18E järjestyksessä 1. Enni Jalava 2. Venla Kinnala. H16E sarjassa Ville Kinnala oli toinen.


Read more »05.06.2015

Nuorison kevätpäätöksessä juhlittiin

Koko nuorison kevätkauden viimeisissä harjoituksissa keskiviikkona 3.6. kisailtiin ja juhlittiin kevätkauden menestystä. Aurinkoinen keli kruunasi onnistuneen päätöstapahtuman, missä nuoret pääsivät kilpailunomaisen harjoituksen jälkeen nauttimaan makkarasta, kakusta ja tehtävärasteista. Koko 100 henkilön upea mitalikakku ja 100 makkaraa saatiin kulutettua, joten väkeä oli mahtavasti paikalla!

Read more »
#1

24.05.2015

SM-keskimatkalta mitalien kilinää ja plakettien kolinaa!

Keskimatkan SM-kilpailut suunnistettiin Ikaalisten Nousevan-Voiman järjestämänä Luhalahden metsissä 24.5.2015. Tämä yksi eteläsuomen hienoimmista ja vaativimmista maastoista sai olla kilpasuunnistajilta rauhassa 15 vuotta. Nyt heleänä helluntaina Luhalahden pienipiirteiset kuusikko rinteet saivat yli 2400 pihkaniskaa nauttimaan sen tuottamista haasteista. Turun Suunnistajien nuoret sankarit eivät tyhjin käsin takaisin tulleet.

Read more »


23.05.2015

Särkänniemi-suunnistuksesta kaksi sarjavoittoa nuorille.

Perinteinen lasten suunnistustapahtuma Särkänniemi-suunnistus järjestettiin Tampereella Särkänniemessä. Jo kuudennentoista kerran pienet ja tällä kertaa vähän isommatkin suunnistajat saivat ihmetellä ja ratkoa huvipuisto alueen ihmeellisiä kiemuroita.

Read more »


16.05.2015

Mitalisade keskimatkan AM-kisoista Turun Suunnistajille.

Ensimmäiset kauden mitalit jaettiin AM-keskimatkalla Perttelissä. Peikkojen järjestämässä, uudella kartalla juostussa kilpailussa erityisesti Tussin nuorten menestys oli jälleen mahtavaa. Mukaan tuomisina oli yhdeksän nuorten arvolätkää ja kolme aikuisten.

Read more »

News Archive »

Finnish valikot