Kisaweb | TalviRastit | Turku-Rastit | Firmarastit | Irma | ForumLogin


Calendar
<< Week 27 >>
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Alppila:Booking:
Jaakko Kesälä kaikki tilat pe ip alk- --- sunn. ip. asti
Resp: u v

Sat
Alppila:Booking:
Jaakko Kesälä jatkuu
Resp: u v

Sun
Alppila:Booking:
Jaakko Kesälä sunn ip. asti
Resp: u v


Powered bySM-keskimatkalta mitalien kilinää ja plakettien kolinaa!

Keskimatkan SM-kilpailut suunnistettiin Ikaalisten Nousevan-Voiman järjestämänä Luhalahden metsissä 24.5.2015. Tämä yksi eteläsuomen hienoimmista ja vaativimmista maastoista sai olla kilpasuunnistajilta rauhassa 15 vuotta. Nyt heleänä helluntaina Luhalahden pienipiirteiset kuusikko rinteet saivat yli 2400 pihkaniskaa nauttimaan sen tuottamista haasteista. Turun Suunnistajien nuoret sankarit eivät tyhjin käsin takaisin tulleet.

Tänä vuonna niin R1 ja R2 sarjat kilpailtiin samassa paikassa. Nouski oli kuitenkin saanut järjestelyt toimimaan ja monen perheen mielestä on vain mukavaa kun lapset ja vanhemmat ja jopa isovanhemmat saavat tulla samaan paikkaan taistelemaan SM-mitaleista. Radat ja maasto saivat osakseen lähes pelkästään ylistystä.

Read more »15.06.2015

KIsamakkaraa jaossa Paimiossa

Louna-Jukolan kisayleisö söi vähemmän makkaraa kuin oli arvioitu, joten voit tulla hakemaan Paimion Ajoharjoitteluradalta ravintolasta ilmaiseksi makkaraa vaikka juhannukseksi! Ota mukaan oma kuljetusastia tai pussi. Makkaraa jaossa tiistaihin 16.6. asti.

Read more »


05.06.2015

Nuorison kevätpäätöksessä juhlittiin

Koko nuorison kevätkauden viimeisissä harjoituksissa keskiviikkona 3.6. kisailtiin ja juhlittiin kevätkauden menestystä. Aurinkoinen keli kruunasi onnistuneen päätöstapahtuman, missä nuoret pääsivät kilpailunomaisen harjoituksen jälkeen nauttimaan makkarasta, kakusta ja tehtävärasteista. Koko 100 henkilön upea mitalikakku ja 100 makkaraa saatiin kulutettua, joten väkeä oli mahtavasti paikalla!

Read more »
#1

23.05.2015

Särkänniemi-suunnistuksesta kaksi sarjavoittoa nuorille.

Perinteinen lasten suunnistustapahtuma Särkänniemi-suunnistus järjestettiin Tampereella Särkänniemessä. Jo kuudennentoista kerran pienet ja tällä kertaa vähän isommatkin suunnistajat saivat ihmetellä ja ratkoa huvipuisto alueen ihmeellisiä kiemuroita.

Read more »


16.05.2015

Mitalisade keskimatkan AM-kisoista Turun Suunnistajille.

Ensimmäiset kauden mitalit jaettiin AM-keskimatkalla Perttelissä. Peikkojen järjestämässä, uudella kartalla juostussa kilpailussa erityisesti Tussin nuorten menestys oli jälleen mahtavaa. Mukaan tuomisina oli yhdeksän nuorten arvolätkää ja kolme aikuisten.

Read more »

News Archive »

Finnish valikot