Kisaweb | TalviRastit | Turku-Rastit | Firmarastit | Irma | ForumLogin


Calendar
<< Week 30 >>
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun

Powered byTurku Sprint ilmoittautuminen avattu IRMAan

IRMAan avattu ilmoittautuminen.

Ilmoittaudu tästä

Read more »21.07.2014

Haasta kaverisi mukaan suunnistuksen pariin

Elokuussa käynnistyy Intersport-Jukolakoulu, jonka avulla haluamme kannustaa työ- ja kaveriporukoita ottamaan Louna-Jukolan tavoitteekseen. Intersport-Jukolakoulu on Louna-Jukolaan tähtäävä suunnistuskoulu sekä aloitteleville että jo hieman suunnistukseen tutustuneille aikuisille (Jukolan viestin ikäraja 15v).

Read more »


17.07.2014

Nuorison syksyn 2014 ohjelma

TuS nuorison syksyn suunnistusharkat jatkuvat kesätauon jälkeen keskiviikkona 6.8. klo 17.30. Ensimmäinen harjoituskerta on Impivaaran Tennishallilta. Tervetuloa mukaan kaikki uudet ja vanhat harrastajat! Viikkoharjoituksiin voi osallistua kaiken ikäiset lapset ja nuoret perheineen, aiempaa suunnistuskokemusta ei tarvita, sillä tarjolla on eritasoisia ja pituisia ratavaihtoehtoja. Muista myös Turku-sprint ja Hippo-suunnistus la 2.8.!

Read more »
Mikko nuorten EM-kisoissa Espanjassa 2010

30.06.2014

Mikko Opiskelijoiden MM-kisoihin ja Euromeetingiin

Mikko Huhtisen kevätkauden hyvä menestys mm. Portugalin ja Tanskan WRE (world ranking event) -kisoissa ja kotimaassa huippuliigan osakilpailuissa sekä nappisuoritukset viime viikonlopun näyttökisoissa Tampereella takasivat paikat elokuun puolivälissä Tsekin Olomoucissa pidettäviin opiskelijoiden MM-kisoihin sekä elokuun lopulla Göteborgissa käytävään Euromeetingiin. Mikolla on useita arvokisareissuja juniorisarjoissa, mutta tulevat kisat ovat ensimmäiset Suomen edustusasussa yleisessä sarjassa.

Read more »
#3

25.05.2014

SM-Keskimatka R1, Pronssia ja kolme plakettia.

SM-Keskimatka R1 kilpailtiin Joutsenon Kullervon järjestämänä Joutsenon Vesikkolassa 24.5.2014. Samassa paikassa on järjestetty mm Jukolan viesti vuonna 1964 ja lukuisia muita isompia kilpailuita. Turun Suunnistajat saavuttivat tässä huippumaastossa viikonloppuna yhden pyöreän mitalin ja kolme SM kisoissa jaettavaa plakettia.

Read more »

News Archive »
Finnish valikot