Kisaweb | TalviRastit | Turku-Rastit | Firmarastit | Irma | ForumLogin


Calendar
<< Week 44 >>
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Alppila:Booking:
Jukka-Pekka Siltala kaikki tilat klo 16 eteenpäin- la klo 11 asti
Resp: u v

Sat
Alppila:Booking:
Jukka-Pekka Siltala jatkuu klo 11 asti
Resp: u v

Alppila:Booking:
LTU / Tuomas Tilkanen kaikki tilat klo 12 eteenpäin 1 vrk.
Resp: u v

All:Training:
TalviRastit alkavat klo 11 - 12 Gigantin P-p op. Itäniitynkadulta
Resp: u v

All:Other:
Lounapolkujuoksu Ilpoisten koululta. Lisätiedot Tästä

Sun
Alppila:Booking:
LTU / Tuomas Tilkanen jatkuu aamupäivän
Resp: u v


Powered bySuunnistuskausi 2014: 12 SM-mitaliaVenla, Ilona, Lilli, Lisa

Suunnistuskausi 2014 saa päätöksensä lauantaina Halikko-viestissä, mutta jo nyt on helppo sanoa, että Turun Suunnistajien osalta kausi on ollut poikkeuksellisen menestyksekäs. Nuoret urheilijamme suunnistivat ykkösryhmän SM-kilpailuissa peräti 10 henkilökohtaista mitalia, sekä yhden viestimitalin vielä päälle. Myös odotettu henkilökohtainen mestaruus tuli, kun Lisa Schubnell voitti yösuunnistuksen SM-kultaa Tanhuvaaralla.

Erityisen ilahduttavaa on onnistuneiden urheilijoiden määrä. Mitaleille ylsi kaikkiaan kahdeksan eri tussilaista, eli menestys ei suinkaan ollut vain yksittäisten vastuunkantajien harteilla. Justus Vuori teki tälle vuodelle todellisen läpimurron sarjansa (H15) eliittiin suunnistaen hopeaa yöstä ja pronssia keskimatkalta.

Read more »
#3


20.10.2014

Onnittelut Lillille ja Ennille SM-pronssista!

Nuoret suunnistajamme Enni Jalava (D17) sekä Lilja Österman (D20) ylsivät 3. sijalle SM-erikoispitkänmatkan kilpailussa haastavassa kytäjän korpimaastossa viime lauantaina.

Read more »
#2

17.10.2014

Nuorisojaoston talven ohjelma

Hieno kilpailukausi on päätöksessään, Turun suunnistajien nuoret ovat menestyneet monella saralla erinomaisesti. Kevään ja kesän suunnistuskouluissa ja nuorison keskiviikkoharjoituksissa on ollut paljon uusia innokkaita suunnistajia mukana. Ohessa Ilkka Sepän kuvia viime viikonlopun Nuorisoviestistä, jossa A-sarjassa saavutettiin 4. sija. Kiitos kaikille tästä vuodesta!

Read more »


15.10.2014

Ilmoittaudu talkoolaiseksi Louna-Jukolaan

Louna-Jukola kesällä 2015 odottaa talkoolaisia valmistelemaan, rakentamaan ja järjestämään onnistunutta suunnistuselämystä.


Read more »


08.10.2014

Nuorten yötreenin tulokset

Seuran nuoret pitivät kauden päätteeksi yösuunnistustreenin Ispoisten koululla 8.10.2014. Nähtiin monia hyviä suorituksia illan hämärässä. Jatketaan samalla innolla kohti ensi vuotta!

Read more »
#1
News Archive »
Finnish valikot